Η συνταγή της ημέρας: Σπανακόρυζο
#tsoulotip: Το σπανάκι το ρίχνουμε προς το τέλος για να κρατήσει ζωντανό το χρώμα του. Επιπλέον όσο πιο λίγο το βράσουμε τόσο περισσότερα θρεπτικά συστατικά θα κρατήσει.
![Η συνταγή της ημέρας: Σπανακόρυζο](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2018/10/03/spanakorizo.jpg?t=7UtN4wrxy64qfn_sHbQ60w)
ΥΛΙΚΑ
1 λίτρο Νερό
600 γρ. Σπανάκι, καθαρισμένο
200 γρ. Ρύζι arborio
4 κ.σ. Ελαιόλαδο
4 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 Σκελίδα σκόρδο, σε λεπτές φέτες
1 Πράσο, ψιλοκομμένο
1 Λεμόνι, το χυμό του
1 Ζωμό λαχανικών, σε μορφή gel
1 κ.γ. Εστραγκόν, αποξηραμένο (προαιρετικά)
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
![Άδωνις Γεωργιάδης: «Θύελλα» στην Τουρκία για τη φράση «με τα F-35 μπορεί να έρθουμε μία νύχτα»](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/07/22/1eab5700-georgiadis.jpg?t=0hm0vIh7-EOm_PgeZG4o5Q)
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή