Η συνταγή της ημέρας: Σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκάλι και σοκολάτα
#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει εντελώς ο χαλβάς για να τον ξεφορμάρουμε.
![Η συνταγή της ημέρας: Σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκάλι και σοκολάτα](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/08/02/tsoulis1.jpg?t=97sQyLBHMtZRReG6ywlIpA)
ΥΛΙΚΑ
Για το χαλβά:
380 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό
250 ml. Ηλιέλαιο
Ξύσμα και χυμό από 2 πορτοκάλια
2 κ.γ. Κανέλα σε σκόνη
1 κ.γ. Γαρύφαλλο, τριμμένο
100 γρ. Κράνμπερις
50 γρ. Φιλέ αμυγδάλου
Για το σιρόπι:
1 lt. Νερό
300 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα:
200 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή