Η συνταγή της ημέρας: Λιγκουίνι με σάλτσα από λιαστές ντομάτες και μανιτάρια

#tsoulotip: Δε ρίχνουμε αλάτι στη σάλτσα γιατί οι κύβοι κοτόπουλου που έχουμε βάλει έχουν αρκετό αλάτι. Σε περίπτωση που θέλετε να βάλετε αλάτι, δοκιμάστε πρώτα και προσθέστε μετά.

ΥΛΙΚΑ

2 κ.σ. ελαιόλαδο

225 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

100 γρ. λιαστές ντομάτες, κομμένες σε κύβους

2 κύβους ζωμό κοτόπουλου

120 ml. γάλα, πλήρες

120 ml. κρέμα γάλακτος, πλήρες

100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

1 κ.σ. βασιλικό, ξερό

½ κιλό λιγκουίνι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.

Σχετικές ειδήσεις