Η συνταγή της ημέρας: Λιγκουίνι με σάλτσα από λιαστές ντομάτες και μανιτάρια
#tsoulotip: Δε ρίχνουμε αλάτι στη σάλτσα γιατί οι κύβοι κοτόπουλου που έχουμε βάλει έχουν αρκετό αλάτι. Σε περίπτωση που θέλετε να βάλετε αλάτι, δοκιμάστε πρώτα και προσθέστε μετά.
ΥΛΙΚΑ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
225 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
100 γρ. λιαστές ντομάτες, κομμένες σε κύβους
2 κύβους ζωμό κοτόπουλου
120 ml. γάλα, πλήρες
120 ml. κρέμα γάλακτος, πλήρες
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
1 κ.σ. βασιλικό, ξερό
½ κιλό λιγκουίνι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.