Μοσχαράκι κοκκινιστό με μαύρη μπίρα και χοντρά μακαρόνια
#tsoulotip: Ο χρόνος μαγειρέματος εξαρτάται από την ποιότητα του κρέατος
ΥΛΙΚΑ
1 kg μοσχάρι ελιά, κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.σ. πελτέ
1 ξυλάκι κανέλλας
½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
3 φύλλα δάφνης
400 γρ. μαύρη μπίρα
1 κύβο ζωμό βοδινού
400 γρ. ντομάτα κον κασέ
1 ltr. νερό
Αλάτι - Πιπέρι
500 γρ. χοντρά μακαρόνια
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com