Πανεύκολη συνταγή για σπιτικό γύρο χοιρινό
#tsoulotip: Καθώς κόβουμε το γύρο, αν δούμε ότι δεν έχει ψηθεί μέχρι μέσα, τον αφήνουμε στο φούρνο για άλλα 10 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινό λαιμό, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
Για τη μαρινάδα:
100 ml ελαιόλαδο
50 ml σόγια σος
1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
½ κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
½ κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com