Η συνταγή της ημέρας: Νιόκι σε σάλτσα παρμεζάνας με μανιτάρια και φουντούκια

#tsoulotip: Αν θέλουμε, μπορούμε να καβουρδίσουμε τα φουντούκια στο φούρνο, στους 180°C στον αέρα για 10-15 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. φρέσκα νιόκι

150 ml κρέμα γάλακτος

100 ml νερό από τα μακαρόνια

60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

40 γρ. βούτυρο

20 γρ. φουντούκια

2 Μανιτάρια πορτομπέλο, κομμένα σε κύβους

1 Σκελίδα σκόρδο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις