Η συνταγή της ημέρας: Νιόκι σε σάλτσα παρμεζάνας με μανιτάρια και φουντούκια
#tsoulotip: Αν θέλουμε, μπορούμε να καβουρδίσουμε τα φουντούκια στο φούρνο, στους 180°C στον αέρα για 10-15 λεπτά.
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φρέσκα νιόκι
150 ml κρέμα γάλακτος
100 ml νερό από τα μακαρόνια
60 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
40 γρ. βούτυρο
20 γρ. φουντούκια
2 Μανιτάρια πορτομπέλο, κομμένα σε κύβους
1 Σκελίδα σκόρδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com