Η συνταγή της ημέρας: Ψαρονέφρι Wellington
Ζουμερό χοιρινό σε σφολιάτα που θα λατρέψετε!
#tsoulotip: Πριν το ψήσουμε θα μπορούσαμε να βάλουμε το wellington για 2 ώρες μέσα στο ψυγείο ώστε να ξεκουραστεί λίγο το κρέας και το φύλλο να γίνει πιο τραγανό
ΥΛΙΚΑ
Για το Wellington
2 κομμάτια ψαρονέφρι
1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κρόκους αυγών, για το άλειμμα
10 φέτες προσούτο
4 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
Αλάτι
Πιπέρι
Για το ντιξέλ μανιταριών:
1 κιλό λευκά μανιτάρια
50 γρ. βούτυρο, για το σοτάρισμα
60 ml. κρέμα γάλακτος, πλήρης
4 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.