Η συνταγή της ημέρας: Ψαρονέφρι Wellington

Ζουμερό χοιρινό σε σφολιάτα που θα λατρέψετε!
1'

#tsoulotip: Πριν το ψήσουμε θα μπορούσαμε να βάλουμε το wellington για 2 ώρες μέσα στο ψυγείο ώστε να ξεκουραστεί λίγο το κρέας και το φύλλο να γίνει πιο τραγανό

ΥΛΙΚΑ

Για το Wellington

2 κομμάτια ψαρονέφρι

1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας

5-6 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κρόκους αυγών, για το άλειμμα

10 φέτες προσούτο

4 κ.σ. μουστάρδα, απαλή

Αλάτι

Πιπέρι

Για το ντιξέλ μανιταριών:

1 κιλό λευκά μανιτάρια

50 γρ. βούτυρο, για το σοτάρισμα

60 ml. κρέμα γάλακτος, πλήρης

4 κλ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.

Σχετικές ειδήσεις