Η γλυκια συνταγή της ημέρας: Ατομικά Mont Blanc

#tsoulotip: Το γλυκό αυτό σερβίρεται καλύτερα αμέσως, αλλά μπορούμε να το κρατήσουμε και μια-δύο μέρες στο ψυγείο.

ΥΛΙΚΑ

70 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

70 γρ. ζάχαρη, άχνη

70 γρ. ασπράδι αυγού

1 πρέζες αλάτι

Για τη γέμιση:

150 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

110 γρ. πουρέ κάστανο

50 γρ. ζάχαρη άχνη και έξτρα για πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.

Σχετικές ειδήσεις