Η συνταγή της ημέρας: Φρυγαδέλι

#tsoulotip: 1. Αφήνουμε το συκώτι στο ξινόγαλο για να αποβάλει την άσχημη μυρωδιά του και να γίνει πιο μαλακό. 2. Αν δούμε πως παίρνουν γρήγορα χρώμα τα φρυγαδέλια, καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο.

Η συνταγή της ημέρας: Φρυγαδέλι

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

1.500 γρ. αρνίσια μπόλια

500 ml ξινόγαλο

3 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα

3 σκ. σκόρδο, σπασμένες

3 κ.σ. δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο

2 κ.γ. ρίγανη, ξερή

Αλάτι

Πιπέρι

Τζατζίκι, για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή