Η συνταγή της ημέρας: Λαζάνια με μπεσαμέλ και κολοκύθα

#tsoulotip: Για να μην σβολιάσει η μπεσαμέλ, πρέπει το γάλα να είναι ζεστό.

ΥΛΙΚΑ

1.800 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε χοντρά κυβάκια

1.200 ml γάλα, πλήρες

200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη

120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

120 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

100 γρ. πεκορίνο, τριμμένο

12 κομμάτια λαζάνια

¼ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις