Η συνταγή της ημέρας: Ψαροκροκέτες
#tsoulotip: Δεν πρέπει να καίει πολύ το λάδι όταν θα τηγανίσουμε για να μην καεί η ψαροκροκέτα απ’έξω και μείνει ωμή στο εσωτερικό.
![Η συνταγή της ημέρας: Ψαροκροκέτες](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2020/04/12/tsoulis.jpg?t=plA0VKseKXjJXUyh7MJSqA)
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. φιλέτο παγκάσιους
150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
3 αυγά
2 κ.γ. εστραγκόν, ξερό
120 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
¼ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, τριμμένη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
![Αμαζόνιος: Φυλή που δεν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με τον πολιτισμό, βγαίνει από την περιοχή της](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/07/17/bb609bdb-Mashco-Piro.jpg?t=MMvA-DUjB7KrHc6Yxr_RVQ)
![«Μπλακ άουτ» σε τράπεζες, πτήσεις και MME σε όλο τον κόσμο - Φόβοι για κυβερνοεπίθεση στη Microsoft](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/07/19/760a7348-airport.jpg?t=-a1f1adLwlVtF0T0IY0d8A)
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή