Δύο αδελφές γέννησαν εν μέσω κορονοϊού - Δείτε πού συναντήθηκαν μετά τη γέννα (pics)

Γέννησαν με διαφορά λίγων ημερών.  
instagram
3'

Όταν η Jade Ullrich, 29 ετών, και η αδερφή της Georgia, 26 ετών, ανακάλυψαν ότι ήταν έγκυες και θα γεννούσαν με λίγες μόνο μέρες διαφορά, πίστεψαν ότι ένα όνειρό τους θα γινόταν πραγματικότητα.

Τα σχέδια που έκαναν για κοινές φωτογραφήσεις και εορτασμούς ανατράπηκαν όμως λόγω κορονοϊού.

Οι δύο αδελφές αναγκάστηκαν να απομονωθούν τηρώντας τα μέτρα πρόληψης για τον Covid-19.

«Για την αδελφή μου ήταν η πρώτη εγκυμοσύνη και ήθελα πραγματικά να τη βιώσουμε με έναν ξεχωριστό τρόπο, κάνοντας μαθήματα ανώδυνου τοκετού, πηγαίνοντας για ψώνια ενώ στο τρίτο τρίμηνο θα οργάνωνα μια φωτογράφηση για τις δυο μας. Τελικά η μόνη φωτογραφία που έχουμε μαζί είναι μία που βγάλαμε στο σπίτι μου», είπε μιλώντας στο Μetro.co.uk η Jade.

Όταν ξέσπασε η πανδημία, οι δύο αδελφές ανησύχησαν πολύ.

«Είχα τρομερό άγχος για τη γέννα στο σπίτι. Καθώς δημοσιεύθηκαν νέες κατευθυντήριες γραμμές για τις έγκυες γυναίκες λόγω κορονοϊού και επιβλήθηκαν νέοι περιορισμοί σε γονείς και νοσηλευτικό προσωπικό, άρχισα να αναρωτιέμαι αν κάποια από αυτές τις αλλαγές θα μας επηρέαζε» ανέφερε η Jade η οποία είχε ακόμα έναν λόγο να ανησυχεί καθώς είχε αιμορραγία και συσπάσεις από την αρχή της εγκυμοσύνης. Ο φόβος για το αν τελικά το μωρό της θα ήταν υγιές, την είχε κυριεύσει.

Όταν η Georgia πήγε στο μαιευτήριο για να γεννήσει, το προσωπικό την ενημέρωσε ότι λόγω των νέων μέτρων για τον κορονοϊό, ο σύντροφός της δεν θα μπορούσε να είναι μαζί της.

Όμως και η αδελφή της Jade παρόλο που μπόρεσε να γεννήσει τελικά στο σπίτι έχοντας στο πλευρό τον σύντροφό της και τη μαία της δεν απέφυγε το νοσοκομείο καθώς είχε πρόβλημα με τον πλακούντα και έπρεπε επειγόντως να νοσηλευτεί.

Μετά από μήνες ανησυχίας, η Jade καλωσόρισε την κόρη της Honey στις 21 Απριλίου 2020, λίγες εβδομάδες μετά την άφιξη του μωρού της αδελφής της Georgia στις 3 Απριλίου.

Σήμερα και οι δύο αδελφές έχουν προσαρμοστεί με τα νεογέννητα μωρά της στη νέα πραγματικότητα.

Μάλιστα, θέλοντας η Georgia να δει το μωρό της αδελφής της πήγε στο σπίτι της και τις είδε και τις δυο πίσω από το παράθυρο. «Ήταν μια πικρή-γλυκιά στιγμή, θλιβερή αλλά όμορφη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Jade.

Όπως εξήγησε, η απομόνωσή της με το μωρό ήταν αναγκαία για να περιορίσουν τον κίνδυνο να κολλήσουν οτιδήποτε από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Jade Ullrich στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την περίοδο της εγκυμοσύνης της καθώς και την πρώτη συνάντηση με την αδελφή της μετά τη γέννα.

Πηγή:Mothersblog.gr