Μετά την απόκτηση 6 παιδιών πήρε μια απόφαση - Δείτε όμως τι συνέβη σε αυτή τη μητέρα (pic)

Έμεινε και η ίδια έκπληκτη.
instagram
2'

H Pearl - Chloe Dunstan είναι 27 ετών και έχει έξι παιδιά.

Έγινε μαμά σε πολύ μικρή ηλικία αφού ήδη στα 22 της είχε γεννήσει τρία αγόρια, τον Evan 8 ετών σήμερα, τον Otto, 7 ετών και τον Felix 6 ετών. Πριν καλά καλά συνέλθει από την τελευταία γέννα, έμεινε ξανά έγκυος, αυτή τη φορά σε τρίδυμα!

Λόγω της δύσκολης εγκυμοσύνης αναγκάστηκε να γεννήσει εσπευσμένα διανύοντας την 28η εβδομάδα εγκυμοσύνης. Και τα τρία μωρά γεννήθηκαν λιποβαρή με τον Henry να ζυγίζει 1.370 γρ. τον Rufus 1200 γρ. και την Pearl μόλις 690 γρ.

Μετά από αυτή την επίπονη διαδικασία αλλά και την ψυχολογική πίεση, η Chloe Dunstan αποφάσισε να κάνει απολίνωση (περίδεση) σαλπίγγων, προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα εγκυμοσύνη.

Η απολίνωση είναι μια μέθοδος μόνιμης στείρωσης της γυναίκας με ελάχιστα ποσοστά αποτυχίας ενώ ως επέμβαση δεν είναι επίπονη και διαρκεί περίπου μισή ώρα.

Αν μια γυναίκα το μετανιώσει και αποφασίσει ότι θέλει να μείνει έγκυος μετά την επέμβαση υπάρχει η δυνατότητα αναίρεσης των αποτελεσμάτων της, όχι όμως πάντα με επιτυχία.

Επιθυμία για απόκτηση κι άλλου παιδιού

Καθώς τα τρίδυμα μεγάλωναν η Chloe Dunstan αποφάσισε ότι ήθελε να αποκτήσει κι άλλο παιδί!

Έτσι, ζήτησε να γίνει αναστόμωση των σαλπίγγων με σκοπό την λειτουργική αποκατάστασή τους.

«Οι περισσότεροι γιατροί συστήνουν στη γυναίκα να προχωρήσει κατευθείαν σε εξωσωματική γονιμοποίηση καθώς τα ποσοστά επιτυχίας της αναστόμωσης των σαλπίγγων είναι μικρά. Στη δική μας περίπτωση όμως όλα πήγαν καλά», ανέφερε η Chloe Dunstan

Η Chloe όχι μόνο έμεινε τελικά έγκυος αλλά περιμένει δίδυμα!

Η ευτυχισμένη μαμά διατηρεί και λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας στιγμές από την καθημερινότητά της με τα έξι παιδιά.

Μάλιστα αριθμεί μέχρι σήμερα περισσότερους από 360.000 followers.

To νέο της εγκυμοσύνης το ανακοίνωσε φυσικά στο Instagram ποζάροντας με τον σύζυγό της και κρατώντας στα χέρια τους υπερήχους των δύο μωρών ενώ σε μια άλλη φωτογραφία έχει δίπλα τα παιδιά της που κρατούν την κοιλιά τους εν αναμονή της γέννησης των νέων αδελφών τους τον προσεχή Νοέμβρη.

Δείτε φωτογραφίες από την πολύτεκνη οικογένεια στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: Mothersblog.gr