Άκης Πετρετζίκης: Φρουτάλια με κολοκυθοκορφάδες και λουκάνικο
Ποιος το περίμενε πως μια ομελέτα θα μπορούσε να γίνει «σήμα κατατεθέν» της γαστρονομικής παράδοσης ενός νησιού;
Ο Άκης Πετρετζίκης, παρουσιάζει σήμερα τη φρουτάλια (γνωστή και ως φουρτάλια), η οποία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την παραδοσιακή κουζίνα της Άνδρου. Η συγκεκριμένη ομελέτα μαγειρεύεται συνήθως στο τηγάνι, με φρεσκοκομμένες πατάτες και χωριάτικο λουκάνικο, ενώ για μια πιο ελαφριά εκδοχή μπορεί να ψηθεί στο φούρνο.
Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com.
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή