Πέντε αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σας μετά τον ερχομό δεύτερου παιδιού

Κι όμως τίποτε δεν θυμίζει την πρώτη φορά!

Πέντε αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σας μετά τον ερχομό δεύτερου παιδιού
Photo by Josh Willink from Pexels
2'

Ετοιμάζεστε να γεννήσετε το δεύτερο παιδάκι σας και δεν έχετε ιδέα τι σας περιμένει.

Τι αλλαγές θα βιώσετε; Ό,τι και αν σας έχουν πει οι φίλες σας, δεν συγκρίνεται με την πραγματικότητα.

Ιδού μερικές από τις αλλαγές:

1. Το πρώτο μωρό ήταν μία εμπειρία ζωής. Την οποία μάλιστα μάθαινατε στην πράξη. Με το δεύτερο (πόσο μάλλον με το τρίτο, τέταρτο κλπ) ξέρετε πολλά περισσότερα, είστε πιο ήρεμη και πολλά από όσα πρόκειται να συμβούν, θα συμβούν... στον αυτόματο!

2. Στο πρώτο μωρό δε σταματούσατε να τραβάτε βίντεο και φωτογραφίες. Τώρα δεν προλαβαίνετε να αφιερώσετε τον ίδιο χρόνο σε φωτογραφίες και βίντεο του δεύτερου παιδιού.μετριασμένα.

3. Στην προετοιμασία του δωματίου, παραγγείλατε τα ακριβότερα, τα πιο trendy, τα πιο φανταστικά, τα πιο απίθανα αξεσουάρ, από κούνια και κουρτίνες μέχρι λούτρινα παιχνίδια... Στο δεύτερο, αναπόφευκτα θα συμβιβαστείτε ίσως με κάτι που έχετε ήδη, ίσως με κάτι που μπορεί να σας δώσουν, τέλος πάντων με κάτι λιγότερο.

5. Στην τσάντα του μαιευτηρίου αυτή τη φορά θα βάλετε μόνο τα απαραίτητα. Ξέρετε τι είναι άχρηστο και τι όχι.

Τέλος να θυμάστε μόνο ένα. Ότι η αγάπη σας θα είναι η ίδια. Η ανεξάντλητη, απεριόριστη, ανιδιοτελής αγάπη που είχατε για το πρώτο σας παιδί θα επαναλαμβάνεται για κάθε ψυχούλα που θα φέρνετε στο κόσμο. Απλά σε κάθε επόμενο μωρό, θα λιγοστεύει ο χρόνος σας, θα αυξάνονται οι υποχρεώσεις, θα «μικραίνει» το 24ωρο σας και θα απορείτε πώς τα καταφέρνουν οι μαμάδες που έχουν ένα, δύο ή τρία περισσότερα παιδιά από εσάς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή