Natalie Portman: Έγραψε το πρώτο της βιβλίο για παιδιά

Ένα παιδικό βιβλίο με τρία κλασικά παραμύθια, στα οποία η πολυβραβευμένη ηθοποιός δίνει μια μοντέρνα διάσταση.

Natalie Portman: Έγραψε το πρώτο της βιβλίο για παιδιά
Instagram @natalieportman
2'

Είναι επιτυχημένη, λαμπερή, ακτιβίστρια και μητέρα δύο παιδιών. Η Natalie Portman είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει αφήσει το στίγμα της στο χώρο του κινηματογράφου.

Σε αντίθεση με άλλους αστέρες του Hollywood του δικούς της βεληνεκούς, η Natalie Portman διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και στις περισσότερες συνεντεύξεις της μιλάει αποκλειστικά για τη δουλειά της. Έτσι, λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Harvard, ότι ατζέντης της είναι η ίδια της η μητέρα ή άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την οικογένειά της, όπως ότι η γιαγιά της ήταν κατάσκοπος των Βρετανικών Υπηρεσιών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον χορογράφο Benjamin Millepied με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας που της χάρισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, «Μαύρος Κύκνος». Λίγους μήνες μετά τον αρραβώνα τους, τον Ιούνιο του 2011, γεννήθηκε ο γιος τους Aleph και τον Μάρτιο του 2017 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Amalia.

Η μητρότητα φαίνεται ότι ενέπνευσε την ηθοποιό και ήταν η αφορμή για να αναδείξει ένα ακόμα ταλέντο της, αυτό της συγγραφής. Πρόσφατα, η Νatalie Portman κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «Natalie's Portman Fables», δηλαδή «Οι μύθοι της Natalie Portman».

Σε ένα βιβλίο, η ηθοποιός διηγείται μέσα από τη δική της ματιά τα τρία κλασικά παραμύθια «Ο λαγός και η χελώνα», «Τα τρία γουρουνάκια» και «Ο ποντικός του αγρού και ο ποντικός της πόλης», δίνοντάς τους μία μοντέρνα διάσταση.

Στην ανάρτησή της για την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι οι μύθοι που επέλεξε, αναδεικνύουν πολλές από τις αξίες που ελπίζει να μάθει και η ίδια στα παιδιά της, όπως η ενσυναίσθηση, η τρυφερότητα και η αληθινή φιλία.

natalie-portman-paidiko-vivlio.jpg
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή