Οι σχεδιαστές μόδας που επιλέγουν η Kamala Harris και η Jill Biden

Φημίζονται άλλωστε για τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Οι σχεδιαστές μόδας που επιλέγουν η Kamala Harris και η Jill Biden
1'

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν παρέδωσε ένα μήνυμα ελπίδας, ενότητας και δυνατότητας στην νικητήρια ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου στο Wilmington. Η σύζυγός του Jill φάνηκε να μεταφέρει ένα παρόμοιο μήνυμα φορώντας ένα υπέροχο floral φόρεμα, δημιουργία γνωστού οίκου.

Η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις που μονοπωλεί το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες, εμφανίστηκε φορώντας μια καρφίτσα με την Αμερικανική σημαία ενώ το σύνολό της ήταν του οίκου Carolina Herrera. Ένα στέλεχος της Carolina Herrera επιβεβαίωσε ότι η Harris φορούσε δημιουργία τους το βράδυ του Σαββάτου, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.

Η Jill Baiden θα μπορούσε ενδεχομένως να βοηθήσει στην αναβάθμιση της βιομηχανίας μόδα ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Τους τελευταίους μήνες έχει εμφανιστεί με ρούχα μεγάλων οίκων όπως Ralph Lauren, Christian Siriano και Brandon Maxwell. Ως δια βίου εκπαιδευτικός, η Dr.Biden κατανοεί το γεγονός πως οι αυξημένες πωλήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε περισσότερες θέσεις εργασίας ενός brand. Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλές γενιές Αμερικανών μεταναστών, επιβιώνουν από τις θέσεις εργασίας σε εργοστάσια παραγωγής των μεγάλων fashion brands.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή