5 beauty προϊόντα που κοστίζουν κάτω από 5€

Θα σου φανούν πολύ χρήσιμα στη διάρκεια της καραντίνας.

5 beauty προϊόντα που κοστίζουν κάτω από 5€
2'

Η καραντίνα συνεχίζεται και ο χρόνος που έχουμε μέσα στο σπίτι είναι πραγματικά άφθονος. Ειδικά για όσες επιστρέψαμε σε καθεστώς τηλεργασίας. Δεν έχουμε να διανύσουμε καθημερινά κάποια απόσταση με τα Μέσα Μεταφοράς, ούτε με το αυτοκίνητο, άρα είμαστε κερδισμένες ακόμα περισσότερο σε χρόνο.

Αυτόματα, αυτή η νέα συνθήκη- όσο δυσάρεστη κι αν είναι λόγω κορονοϊού- μας δίνει την ευκαιρία να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Να περιποιηθούμε ουσιαστικά εμάς τις ίδιες από την κορυφή ως τα νύχια. Μη μας πεις πως δε θυμάσαι τι έκανες στην προηγούμενη καραντίνα; Το ίδιο πράγμα έκανες και πάλι αυτό θα κάνεις για να περνούν ευχάριστα οι ώρες σου.

Αποφασίσαμε, λοιπόν, σε αυτό το θέμα να σε προτρέψουμε να φροντίσεις ξεχωριστά το κάθε σημείο του σώματός σου. Και- εννοείται- πως σου βρήκαμε τα κατάλληλα προϊόντα, τα οποία είναι πολύ, πολύ οικονομικά. Το κάθε ένα από αυτά κοστίζει πολύ λιγότερα από πέντε ευρώ.

Με τι θέλεις να ξεκινήσουμε, λοιπόν; Μήπως με τα μαλλιά; Σου έχουμε μια τέλεια μάσκα με μάνγκο, την οποία θα βάλεις στα μαλλιά σου όλη τη νύχτα, θα ξυπνήσεις το πρωί, θα λουστείς και θα δεις πόσο έχει θρέψει η τρίχα σου, αλλά και πόσο έχει βελτιωθεί η ψαλίδα σου. Και για τα χείλη, όμως, βρήκαμε το τέλειο lip care με βούτυρο κακάο και καριτέ, αλλά και καστορέλαιο για βαθιά ενυδάτωση.

Ενυδάτωση θα χρειαστείς και στο σώμα. Γι’ αυτό σου προτείνουμε το πιο υπέροχο body milk με τροπικό άρωμα… καρύδας. Η φροντίδα δε σταματά εδώ. Και το πρόσωπό σου χρειάζεται εντατική περιποίηση, γι’ αυτό βρήκαμε το τέλειο face scrub με μέλι. Τέλος, για να σε ομορφύνουμε, ανακαλύψαμε ένα τέλειο βερνίκι νυχιών στην πιο hot απόχρωση των τελευταίων ημερών. Δες κι εσύ όλες τις προτάσεις μας παρακάτω και… καλά διαδικτυακά ψώνια!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή