Μετά από πόσο καιρό μπορείς να βγεις ραντεβού, έπειτα από ένα χωρισμό;

Οι ειδικοί απαντούν!

Μετά από πόσο καιρό μπορείς να βγεις ραντεβού, έπειτα από ένα χωρισμό;
1'

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει τους χωρισμούς με κάτι αρνητικό και κάτι που φτάνει στο τέλος του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι. Για πολλούς ένας χωρισμός μπορεί να σημαίνει μία νέα αρχή, καλύτερη και πιο δημιουργική ή ακόμα και ανακούφιση, σε περίπτωση που η σχέση είχε αρχίσει να γίνεται τοξική.

Και αφού η προηγούμενη σχέση τελειώνει, πότε είναι εντάξει να αρχίσεις να βγαίνεις ξανά ραντεβού; Και πότε θα είσαι έτοιμος να γνωρίσεις έναν νέο άνθρωπο και να τον βάλεις στη ζωή σου, χωρίς η νέα σου σχέση να είναι rebound- οι σχέσεις που έχουν ως σκοπό να απαλύνουν τον πόνο από ένα χωρισμό και μόνο-.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, το ιδανικό διάστημα που θα πρέπει να περιμένεις για να ξαναβγείς ραντεβού μετά από ένα χωρισμό, είναι τουλάχιστον ένας μήνας.

Στο διάστημα αυτό, έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας, έχουμε κλάψει, έχουμε μετανιώσει και είμαστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες. Βέβαια η αλήθεια είναι, ότι οι περισσότεροι θέλουν λίγο χρόνο παραπάνω, ειδικά οι γυναίκες, μιας και αρκετές φορές ο χωρισμός δε συνοδεύεται και από παντελή απουσία του πρώην, ενώ κατά κανόνα είναι και πιο συναισθηματικές, χωρίς αυτό βέβαια να είναι και απόλυτο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή