Θέλεις αφράτα και λαχταριστά pancakes; Αυτό είναι το βίντεο που χρειάζεσαι

Ακολούθησε τα tips βήμα βήμα

Θέλεις αφράτα και λαχταριστά pancakes; Αυτό είναι το βίντεο που χρειάζεσαι
1'

Την περίοδο των γιορτών ή και τα Σαββατοκύριακα που έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο απ’ ότι τις καθημερινές συνηθίζουμε να φτιάχνουμε ένα πιο πλούσιο πρωινό, βάζοντας στο πρόγραμμα και τα pancakes. Μία ματιά να ρίξεις στο διαδίκτυο και θα βρεις άπειρες συνταγές που να ταιριάζουν στα γούστα σου και να μπορείς να τις φτιάξεις. Το μυστικό ωστόσο βρίσκεται στο κατά πόσο βγαίνουν αφράτα τα δικά σου pancakes.

Έχεις παρατηρήσει πως ενώ ακολουθείς κατά γράμμα τη συνταγή που σου δίνεται, το αποτέλεσμα δεν είναι το ιδανικό και είναι μονίμως flat και καθόλου γευστικά; Όχι δεν φταις εσύ, αλλά ο τρόπος που έχεις βάλει τα υλικά, αλλά και οι ποσότητες που χρησιμοποίησες.

Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείς γιατί βρήκαμε πώς θα κάνεις αφράτα και λαχταριστά pancakes. Το μυστικό στην όλη υπόθεση βρίσκεται στην ποσότητα των υλικών, όπως σου γράψαμε και πιο πάνω, και στα ίδια τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις. Για παράδειγμα το τελικό αποτέλεσμα που θα βγάλεις από το τηγάνι σου θα εξαρτηθεί από το αν έβαλες δύο ή τρία φλιτζάνια αλεύρι.

Μεγάλη σημασία επίσης παίζει και το τηγάνι στο οποίο θα φτιάξεις και θα ψήσεις τα pancakes. Δες λοιπόν το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω και θα μάθεις να φτιάχνεις τα πιο ωραία pancakes, αρκεί βέβαια να ακολουθήσεις κατά γράμμα τα tips που σου δίνονται.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή