Έξι ατάκες της Brie Larson που θα ζήλευε και η Captain Marvel

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς των τελευταίων ετών και όχι τυχαία.

Έξι ατάκες της Brie Larson που θα ζήλευε και η Captain Marvel
2'

Η Brie Larson έκανε το μεγάλο της break στον κινηματογράφο με την ταινία Room το 2015. Το υποκριτικό της ταλέντο ήταν φανερό, γι’ αυτό και, από τη μία, ο κόσμος την αποθέωσε και, από την άλλη, οι σκηνοθέτες άρχισαν να τη ζητούν στις επόμενες ταινίες που ετοίμαζαν. Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός έχει συνδεθεί με την Captain Marvel με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η Larson έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για κάθε είδους θέμα, αλλά εμείς σήμερα συγκεντρώσαμε 6 ατάκες της που μας ενέπνευσαν λίγο περισσότερο.

  1. «Μπορεί να μην είσαι τέλειος, αλλά να είσαι πρόθυμος να κοιτάξεις πραγματικά τον εαυτό σου και να πάρεις την ευθύνη σου. Αυτό είναι μία αλλαγή. Μπορεί να μη σημαίνει ότι μπορείς να αλλάξεις τα πάντα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάτι εξαιρετικά ελπιδοφόρο σε αυτό»
  2. «Μου αρέσει πολύ το να μαθαίνω. Έχω ανάγκη να χρησιμοποιώ τον εγκέφαλό μου, διαφορετικά, πέφτω σε κατάθλιψη»
  3. «Μπορώ να είμαι όποια θέλω να είμαι. Μπορώ να νοιώθω όπως θέλω να νοιώθω»
  4. «Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω και μου αρέσει όλο και περισσότερο όσο περνάνε τα χρόνια, απλώς ακριβώς επειδή είναι ο καλύτερος τρόπος να παραμένω δημιουργική»
  5. «Πάντα ένιωθα ότι είχα την ικανότητα να διαλέγω ποιους ρόλους θα παίξω. Δε νομίζω ότι η βιομηχανία συμφωνούσε μαζί μου, αλλά πάντα ήμουν πεισματάρα σε σχέση με το να κάνω τα πράγματα στα οποία πραγματικά πιστεύω και τα οποία θέλω να εξερευνήσω»
  6. «Πιστεύω ότι το γεγονός ότι θέλω να τα παρατήσω με κάνει να συνεχίζω. Είναι πολύ περίπλοκο. Αλλά, πιστεύω ότι μέρος όλης αυτής της εξερεύνησης με κάθε δουλειά που κάνω, από την άποψη του να ξεπεράσω τον φόβο μου και με το να ξεπεράσω τον φόβο μου, νιώθω τόσο ολοκληρωμένη και μαθαίνω κάτι για τον εαυτό μου»
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή