Η συνταγή της ημέρας: Σούπα Μανιταριών
#tsoulotip: Όσο πιο λεπτό είναι το μανιτάρι, τόσο λιγότερο μαγείρεμα χρειάζεται και έτσι κρατάμε περισσότερο τη γεύση τους.
ΥΛΙΚΑ:
1,5 ltr νερό
1 κύβο ζωμό λαχανικών
160 γρ. βούτυρο
2 κρεμμύδια, λεπτοκομμένα
1 μικρή πατάτα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κυβάκια
2 πράσα, ψιλοκομμένα
800 γρ. λευκά μανιτάρια, λεπτοκομμένα
50 ml. κονιάκ
80 ml. κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
40 ml. γάλα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.
Trending
Σεισμός τώρα στη Φυλή
ΕΛΛΑΔΑ
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή