Η συνταγή της ημέρας: Τα πιο αφράτα πιροσκί
#tsoulotip: Το ηλιέλαιο δεν πρέπει να καίει πάρα πολύ γιατί δεν θα ψηθούν σωστά τα πιροσκί.
Υλικά για τη ζυμή:
13γρ. νωπή μαγιά ή 4γρ. ξερή
400ml. χλιαρό νερό
½ κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 ml. Ηλιέλαιο
500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Υλικά για τη γέμιση:
Λουκάνικα μικρά Φρανκφούρτης
Ζαμπόν, μπέικον και τυρί Gouda
150γρ. βραστή πατάτα, λιωμένη με το πιρούνι ανακατεμένη με φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, άνηθο, αλάτι και πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com