Η συνταγή της ημέρας: Τα πιο αφράτα πιροσκί

#tsoulotip: Το ηλιέλαιο δεν πρέπει να καίει πάρα πολύ γιατί δεν θα ψηθούν σωστά τα πιροσκί.

Υλικά για τη ζυμή:

13γρ. νωπή μαγιά ή 4γρ. ξερή

400ml. χλιαρό νερό

½ κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

100 ml. Ηλιέλαιο

500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Υλικά για τη γέμιση:

Λουκάνικα μικρά Φρανκφούρτης

Ζαμπόν, μπέικον και τυρί Gouda

150γρ. βραστή πατάτα, λιωμένη με το πιρούνι ανακατεμένη με φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, άνηθο, αλάτι και πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις