Η συνταγή της ημέρας: Tartar sauce
#tsoulotip: Την πάστα από το αγγουράκι τουρσί, την κάπαρη και το κρεμμύδι μπορούμε να την αποθηκεύσουμε στο ψυγείο για αρκετό καιρό προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο.
![Η συνταγή της ημέρας: Tartar sauce](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/03/22/tartar.jpg?t=Wp_P5IkTOMN9Qf3ODCfaQQ)
ΥΛΙΚΑ:
350 γρ. Μαγιονέζα
3 κ.σ. Κάπαρη
3 κ.σ. Αγγουράκι τουρσί, ψιλοκομμένο
Μισό μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 1/2 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο
Χυμό από μισό lime
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή