«Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου» - Τι εννοεί η Madonna; (pics)

Κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα τη ζωή της Madonna Louise Ciccone από την ίδια την... Madonna!

«Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου» - Τι εννοεί η Madonna; (pics)
Ολομέτωπη επίθεση από την βασίλισσα της ποπ
Associated Press
2'

Γι' αυτό και η μεγαλύτερη ποπ σταρ του πλανήτη, εξετάζει το ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει η ίδια μια ταινία, για την οποία είχε εκφράσει στο παρελθόν τη δυσαρέσκειά της.

Όταν πέρσι, η Madonna είχε μάθει ότι κυκλοφορεί ένα σενάριο ταινίας, από την Elyse Hollander, με τον τίτλο "Blond Ambition" (το όνομα της περιοδείας που έκανε τη δεκαετία του '90) και το οποίο εξιστορούσε την άνοδό της από την αφάνεια στο θρόνο της βασίλισσας της ποπ μουσικής, ξεκαθάρισε ότι δεν το θεωρούσε καλή ιδέα.

«Κανείς δεν γνωρίζει αυτά που γνωρίζω εγώ και αυτά που έχω δει. Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου», είχε γράψει τότε σε μια ανάρτησή της στο Instagram. «Οποιοσδήποτε άλλος προσπαθήσει είναι ένας τσαρλατάνος κι ένας ανόητος. Θα αναζητά την στιγμιαία ευχαρίστηση χωρίς να κάνει τη δουλειά. Αυτό αποτελεί μια ασθένεια της εποχής μας».

https://www.instagram.com/p/BTURDmagF5j/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η Universal Pictures ανέλαβε την παραγωγή της ταινίας αλλά η άρνηση της Madonna να δώσει άδεια για να χρησιμοποιήσουν τραγούδια από την αρχή της καριέρας της, προκάλεσε προβλήματα και δεν προχώρησε ποτέ.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες της Daily Mail, η 60χρονη πια Madonna άλλαξε γνώμη και αποφάσισε ότι θέλει να υπάρχει αποτυπωμένο σε κινηματογραφική ταινία το πώς κατέκτησε τον κόσμο της μουσικής, της μόδας και του σινεμά, σχεδόν ταυτόχρονα.

Μάλιστα, η ντίβα της ποπ, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει η ίδια την ταινία αυτή. Αν δεν μπορεί να «κατεβάσει τα ρολά» στην ταινία, τουλάχιστον θα φροντίσει να έχει τον έλεγχο του τί θα παρουσιαστεί στη μεγάλη οθόνη και θα δημιουργήσει κάτι που θα «αγγίζει» τα δικά της στάνταρ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή