Η συνταγή της ημέρας: Λαμπροκουλούρα
#tsoulotip: Επιλέγουμε να βαθύ ταψί για να ψήσουμε τη λαμπροκουλούρα, ώστε όταν την καλύψουμε με τη μεμβράνη για να φουσκώσει να μην ακουμπάει πάνω της.
![Η συνταγή της ημέρας: Λαμπροκουλούρα](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/04/13/tsoulis3.jpg?t=bUsx89E2lur5GLTIP8KiOg)
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό Αλεύρι γ.ο.χ, κοσκινισμένο
200 ml. Ηλιέλαιο
100 ml. Γάλα, πλήρες
14 γρ. Μαγιά, ξερή
1 κ.γ. Αλάτι
20 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.γ. Κανέλα, τριμμένη
1 κ.γ. Μοσχοκάρυδο, τριμμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή