Η συνταγή της ημέρας: Χαλβάς Φαρσάλων
#tsoulotip: 1 : Προσοχή, για να μην καεί η καραμέλα πρέπει να ανακατεύετε συνεχώς. 2: Αν δεν έχουμε φλόγιστρο, αφού πασπαλίσουμε το χαλβά με τη ζάχαρη το ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να πάρει χρώμα και να καραμελώσει η ζάχαρη.
![Η συνταγή της ημέρας: Χαλβάς Φαρσάλων](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/04/25/xalvas.jpg?t=Wx5KJ8GhtIR9HiS7iJbFcQ)
ΥΛΙΚΑ:
1 ltr νερό
500 γρ. Ζάχαρη
300 γρ. Ζάχαρη για το καραμέλωμα του χαλβά
100 ml Ηλιέλαιο
240 γρ. Corn Flour
150 γρ. Αμυγδαλόψιχα
½ κ.γ. Κανέλλα
¼ κ.γ. Γαρύφαλλο
Ελαιόλαδο, για το πασπάλισμα του ταψιού
Διαβάστε περισσότερα στο: giorgostsoulis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή