Έξαλλη η Χριστίνα Σούζη με τον καιρό: «Μην διαβάζετε ό,τι να ναι στο Διαδίκτυο»

«40άρια υπάρχουν, 41 βαθμοί υπάρχουν στη Δυτική Ελλάδα. Εκεί ήταν και χθες και προχθές και αντιπροχές…», είπε σε έντονο ύφος η Χριστίνα Σούζη

Χριστίνα Σούζη
Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη
1'

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, για τον καύσωνα που «χτυπά» τη χώρα μας.

Η Χριστίνα Σούζη ανέφερε χαρακτηριστικά «να μην διαβάζουν ό,τι να ναι στο Διαδίκτυο». Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ πριν ξεκινήσει την παρουσίαση του καιρού στην εκπομπή «Δεκατιανοί» ζήτησε λίγα λεπτά για να πει πως οι θερμοκρασίες δεν αλλάζουν και ζήτησε από τους παρουσιαστές να μην διαβάζουν… ό,τι να ‘ναι στο Διαδίκτυο, αφού έχουν μετεωρολόγο στον σταθμό -αναφερόμενη στην ίδια- και να ακούνε τι λέει εκείνη.

«40άρια υπάρχουν, 41 βαθμοί υπάρχουν στη Δυτική Ελλάδα. Εκεί ήταν και χθες και προχθές και αντιπροχθές…», είπε σε έντονο ύφος η Χριστίνα Σούζη, ενώ στο στόχαστρό της μπήκαν και συνάδελφοί της μετεωρολόγοι, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει με κανέναν κόντρα.

«Άλλο το να είναι σε εγρήγορση και ετοιμότητα η πολιτική προστασία και άλλο το να πανικοβάλουμε τον κόσμο ότι θα πεθάνει. Επαγρύπνηση για τις φωτιές όχι επαγρύπνηση για τις θερμοκρασίες», είπε κλείνοντας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή