Καιρός: Θα «σκαρφαλώσει» τους 43 βαθμούς ο υδράγυρος - «Καμπανάκι» Αρνιακού για τη νέα εβδομάδα

Καιρός: Συνεχίζεται το θερμό σφυρόκοπημα στην χώρα, με τους μετεωρολόγους να «κρούουν» το καμπανάκι

Καιρός: Θα «σκαρφαλώσει» τους 43 βαθμούς ο υδράγυρος - «Καμπανάκι» Αρνιακού για τη νέα εβδομάδα
INTIME NEWS
2'

Συνεχίζεται θερμό κύμα στην χώρα, με τον καύσωνα να εντείνεται ακόμα περισσότερο τη νέα εβδομάδα, αφού όπως τόνισαν οι μετεωρολόγοι, ο υδράγυρος θα φτάσει ακόμα και τους 42-43 βαθμούς Κελσίου.

Εφιαλτική πρόγνωση Αρνιακού: «Θα δούμε ακόμα και 43άρια τη νέα εβδομάδα»

Για την εξέλιξη του καύσωνα στην χώρα μας, μίλησε ο Τάσος Αρνιακός το Σάββατο (13/7), μέσα από τον ΑΝΤ1, «κρούωντας» το καμπανάκι για την άνοδο της θερμοκρασίας.

Όπως επεσήμανε ο μετεωρολόγος, από την Κυριακή (14/7) το κύμα ζέστης θα γίνει ακόμα πιο έντονο, με τον υδράγυρο να φτάνει τους 40 και κατα τόπους 42 βαθμούς Κελσίου στις δυτικές, κεντρικές και βόρειες περιοχές της χώρας.

Στα ανατολικά θα σημειωθεί μικρή βελτίωση με ενισχυμένο μελτέμι και τους ανέμους να φτάνουν από 6-7 μποφορ.

Όπως τόνισε ο Τάσος Αρνιακός, την Δευτέρα και την Τρίτη ο υδράγυρος δεν αποκλείεται να φτάσει ακομα και τους 42 με 43 βαθμούς Κελσίου, με τα 40άρια να επιμένουν μέχρι και τις 25 Ιουλίου.

«Καμίνι» η χώρα το επόμενο 12ημερο - Τι λέει ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος στο Newsbomb.gr

«Οι υψηλές θερμοκρασίες που έχουν σημειώθει τις τελευταίες τρεις ημέρες στην χώρα, θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και μάλιστα τη νέα εβδομάδα θα ανέβουν και άλλο.», είπε αρχικά ο γνωστός μετεωρολόγος.

«Φαίνεται, ότι ο καύσωνας θα φτάσει μέγιστες τιμές από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Πέμπτη (18/7) και Παρασκευή (19/7) θα είναι οι πιο ζεστές ημέρες.», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος. «Δεν αναμένεται εντυπωσιακή πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και τις 24 Ιουλίου.», κατέληξε ο μετεωρολόγος.

Σημαντική ήταν η προειδοποίηση του Παναγιώτη Γιαννόπουλου αναφορικά με τους ανέμους. Όπως επεσήμανε: «Το Σάββατο και την Κυριακή, κυρίως στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου, οι άνεμοι θα πνέουν 6 μποφόρ. Μάλιστα, την Δευτέρα και την Τρίτη το μελτέμι θα ενισχυθεί και θα φτάσει τα 7 μποφόρ, επηρεάζοντας την Αττική και την Εύβοια.».

Τέλος, ο γνωστός μετεωρολόγος «έκρουσε» το καμπανάκι για την Αττική, αφού η Κυριακή θα είναι η μέρα με την υψηλότερη θερμοκρασία στην Αττική, με τον υδράγυρο να φτάνει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή