Καιρός: Μπόρα στα Βόρεια Προάστια

Ξεκίνησαν οι πρώτες μπόρες στην Αττική

Καιρός: Μπόρα στα Βόρεια Προάστια
1'

Αλλάζει ο καιρός σήμερα Δευτέρα 5 Αυγούστου με βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπεράσει τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τη σημερινή πρόγνωση ο καιρός θα είναι αίθριος, με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν το μεσημέρι - απόγευμα στα ορεινά και πιθανόν τις πρωινές ώρες σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, της ανατολικής Θεσσαλίας και της βόρειας Εύβοιας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό στα βόρεια να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Μάλιστα, αυτή την ώρα έχει ξεσπάσει μπόρα σε πολλές περιοχές των Βορείων Προαστίων.

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τις πρωινές ώρες βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή