Καιρός: Έρχεται καύσωνας 48 ωρών - Νέα προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες 

Καιρός: Έρχεται καύσωνας 48 ωρών - Νέα προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου
Αρχείου - Eurokinissi
2'

Με τη ζέστη να συνεχίζεται, αλλά τον καύσωνα να μην έχει κάνει την εμφάνισή του ακόμα, προχωρά ο Αύγουστος, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί για μεταβολή στις θερμοκρασίες από τις 11 έως τις 12 Αυγούστου.

Ειδικότερα, ο Σάκης Αρναούτογλου παρουσίασε με ανάρτησή του στα social media τον πίνακα με την εξέλιξη της θερμοκρασίας τις επόμενες επτά ημέρες και συγκεκριμένα από τις 7 έως τις 13 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, έως τις 13 Αυγούστου η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις μέσες μέγιστες τιμές από 35 μέχρι 37 βαθμούς Κελσίου, με τον υδράργυρο να φτάνει μέχρι και τους 40 βαθμούς Κελσίου στις πεδινές περιοχές ενώ στις παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 30 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός με την Ν. Ζιακοπούλου: Ζέστη και αυξημένη υγρασία

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ μόνο στα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς, τοπικά στα ηπειρωτικά και τους 37.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 36 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 32 βαθμούς

Την Πέμπτη περιμένουμε λίγες μπόρες στα ορεινά, με ήλιο στα υπόλοιπα. Οι βοριάδες έως 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο, η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή