Κακοκαιρία «ΑΤΕΝΑ»: Ήχησε το «112» στην Ξάνθη – Δείτε LIVE τον καιρό στην περιοχή σας

Η κακοκαιρία «ΑΤΕΝΑ» δοκιμάζει τη χώρα μας, τις τελευταίες ώρες. Ήδη εντοπίζονται οι πρώτες ζημιές στα βορειοδυτικά, ενώ, το «112» ήχησε και στην Ξάνθη.

Κακοκαιρία «ΑΤΕΝΑ»: Ήχησε το «112» στην Ξάνθη – Δείτε LIVE τον καιρό στην περιοχή σας
EUROKINISSI, φωτογραφία αρχείου.
1'

Η κακοκαιρία «ΑΤΕΝΑ» επιμένει, με τους μετεωρολόγους να «κρούουν τον κώδωνα» του κινδύνου για πέντε περιοχές, τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία το βράδυ αναμένεται να… επισκεφθεί τη Ροδόπη και για αυτόν τον λόγο αποφασίσθηκε να μην πραγματοποιηθεί ο αγιασμός στα σχολεία της περιοχής. Ακόμη, Έβρος, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα βρίσκονται στο «μάτι» της «ΑΤΕΝΑ». Μάλιστα, νωρίς το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 17:00, ήχησε το «112» στους κατοίκους της Ξάνθης.

Δείτε LIVE την πορεία της κακοκαιρίας μέσω WINDY

Δεν ανοίγουν αύριο (11/09) όλα τα σχολεία της Περιφέρειας

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνων του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αποφάσισε για αύριο, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων κατά μία ημέρα, σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι προγραμματισμένοι αγιασμοί μεταφέρονται για την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή