Καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό με βροχές - Πού θα «χτυπήσουν» οι καταιγίδες

Τι καιρό θα δούμε σήμερα

Καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό με βροχές - Πού θα «χτυπήσουν» οι καταιγίδες
1'

Άστατος αναμένεται να είναι την εβδομάδα που ξεκίνησε σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη, σήμερα Τρίτη αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στην κεντροδυτική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, Α. Στερεά, Β. Εύβοια και από το απόγευμα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δ . Στερεά και στη ΒΔ Πελοπόννησο, όπου δεν αποκλείεται να είναι και τοπικά έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθεί λίγη συννεφιά με τους ανέμους να πνέουν στο Ιόνιο Ν 4 με 5 μποφόρ , στο Αιγαίο Β 4 με 5 στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 26 με 28 βαθμούς , και τοπικά στα Δωδεκάνησα έως 29 βαθμούς.

Στη συνέχεια, την Τετάρτη, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά – κεντρικά και βόρεια (εκτός Θράκης), πιθανόν ισχυρές στα ΒΔ. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Ν , στο Αιγαίο Β 4 με 5 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το Β Αιγαίο και θα είναι περισσότερες και εντονότερες την Παρασκευή. Οι Άνεμοι ως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή