Καιρός: Με...αντηλιακό από αύριο εκτός από μια περιοχή - Πού θα βρέξει, πότε πέφτει η θερμοκρασία

Καιρός: Η πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια 

Καιρός: Με...αντηλιακό από αύριο εκτός από μια περιοχή - Πού θα βρέξει, πότε πέφτει η θερμοκρασία
EUROKINISSI
2'

Μικρό καλοκαίρι αναμένεται από αύριο Τρίτη, με σταδιακά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, αν και την Τετάρτη θα βρέξει κατά τόπους.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια τις επόμενες μέρες αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια αν και στα Βορειοδυτικά αναμένονται βροχές.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ για αύριο προβλέπεται:

Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν στα κεντρικά και τα βόρεια.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 26 με 28 βαθμούς και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά, το νοτιοανατολικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Επίσης για την Τετάρτη προβλέπεται:

Αρχικά στο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και μόνο στα νοτιοανατολικά θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 26 με 28 και τοπικά τους 29 βαθμούς και στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 29 με 30 και τοπικά τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το Meteo24news οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν από την επόμενη Δευτέρα με κύρια χαρακτηριστικά την στροφή των ανέμων
από βόρειες διευθύνσεις και την σημαντική πτώση της θερμοκρασίας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή