Μαρουσάκης: Φθινοπώριασε...για τα καλά! 3 βαθμούς έδειξε ο υδράργυρος σε κάποιες περιοχές

Φθινοπώριασε για τα καλά με τις χαμηλές αλλά φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες να παραμένουν μέχρι και την επόμενη εβδομάδα

Μαρουσάκης: Φθινοπώριασε...για τα καλά! 3 βαθμούς έδειξε ο υδράργυρος σε κάποιες περιοχές
1'

Βουτιά σημείωσε ο υδράργυρος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη, το επόμενο διάστημα το χαμηλό βαρομετρικό από την Ιταλία αναμένεται να φέρει βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και νότια της Ελλάδας.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη για σήμερα:

Η σημερινή ημέρα ξεκινά με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο σε κάποιες περιοχές της Βόρειας Ελλάδα να δείχνει τους 3 βαθμούς Κελσίου. Τις μεσημεριανές ώρες ο υδράργυρος θα φτάσει τους 18 βαθμούς στα βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα και τους 26 στα Δυτικά.

Στο μεγαλύτερο μέρος της χωρας θα επικρατήσουν νεφώσεις οι οποίες ενδεχομένως στα δυτικά της χώρας να «δώσουν» λίγες βροχές και συγκεκριμένα προς την περιοχής της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας, όχι όμως κάτι αξιόλογο.

Μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας θα έχουμε μέσα στο Αιγαίο κυρίως προς τα ανατολικά τμήματα.

Δυνατοί βοριάδες θα επικρατήσουν στο Αιγαίο που θα προσεγγίσουν τα 7 μποφόρ.

Στην Αττική δεν αναμένουμε κάτι αξιόλογο. Συννεφιές κατά διαστήματα και διαστήματα με ηλιοφάνεια ενώ ο υδράργυρος έχει υποχωρήσει ξεκινώντας κοντά στους13 βαθμούς ενώ αργά το μεσημέρι θα τον δούμε στους 23.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά με ηλιοφάνεια με τους ανέμους να είναι μέτριοι, και να είναι μόνο με ένταση 5-6 μποφόρ στα ανατολικά και νότια θαλάσσια τμήματα. Ενώ το κρύο θα είναι έντονο με τον υδράργυρο να ξεκινά στους 10 και να φτάνει μέχρι τους 18 το μεσημέρι.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή