Πότε θα χειμωνιάσει; Τα «παιχνίδια» του καιρού μέσα στο Δεκέμβρη

Παιχνίδια μέσα στο Δεκέμβριο φαίνεται πως κάνει ο καιρός...

Πότε θα χειμωνιάσει; Τα «παιχνίδια» του καιρού μέσα στο Δεκέμβρη
1'

Αν έχετε στο μυαλό σας ότι ο Δεκέμβριος φέρνει μαζί του… τσουχτερό κρύο και χιόνια, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσετε, καθώς και τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα θυμίζει… Άνοιξη.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για αύριο, Τρίτη (08/12/2015) προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη (09/12) αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως στα ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Την Πέμπτη (10/12) στα ανατολικά και νοτιά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά γενικά αίθριος βαθμιαία όμως και από τα δυτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση.

Την Παρασκευή (11/12) και το Σάββατο (12/12) θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα νοτιά σποραδικές καταιγίδες. Το Σάββατο τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή