Ο καιρός μάς… τρολάρει – Από τη μία βροχές και καταιγίδες και από την άλλη ανοιξιάτικες θερμοκρασίες

Δεν λέει να… χειμωνιάσει! Παιχνίδια φαίνεται πως κάνει ο καιρός τις τελευταίες ημέρες!

Ο καιρός μάς… τρολάρει – Από τη μία βροχές και καταιγίδες και από την άλλη ανοιξιάτικες θερμοκρασίες
3'

Ανοιξιάτικο αναμένεται το σκηνικό του καιρού και τις επόμενες ώρες με τη θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Για αύριο, Παρασκευή (26/02/2016) σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) προβλέπονται βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις στα πελάγη πρόσκαιρα 6 μποφόρ.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές. Βελτίωση τη νύχτα στη Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ανατολικοί και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το απόγευμα στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το απόγευμα στις Κυκλάδες. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές βαθμιαία και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων από το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Το Σάββατο 27-02-2016 λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στη Θράκη, το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο με βαθμιαία βελτίωση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή 28-02-2016 ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Τη Δευτέρα 29-02-2016 λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 πιθανόν 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Την Τρίτη 01-03-2016 και την Τετάρτη 02-03-2016 λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Εξασθένηση των φαινομένων την Τετάρτη από τα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 πιθανόν 8 μποφόρ που βαθμιαία και από τα δυτικά θα γίνουν βόρειοι βορειοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε πτώση την Τετάρτη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή