Βρέφος νεκρό από δαγκωματιά πιθήκου στη Μαλαισία

Ένα βρέφος, μόλις τεσσάρων ημερών, βρήκε τραγικό θάνατο στη Μαλαισία όταν ένας πίθηκος το άρπαξε μέσα από το σπίτι του και το..
1'

Ένα βρέφος, μόλις τεσσάρων ημερών, βρήκε τραγικό θάνατο στη Μαλαισία όταν ένας πίθηκος το άρπαξε μέσα από το σπίτι του και το κακοποίησε.


Σύμφωνα με την αγγλόφωνη εφημερίδα The Star, η 26χρονη μητέρα του βρέφους, είχε αφήσει το κοριτσάκι στο σαλόνι του σπιτιού στο κρατίδιο Νέγκρι Σεμπιλάν, για να πάει στην τουαλέτα όταν ένας άγριος πίθηκος μακάκα προφανώς μπήκε στο σπίτι και άρπαξε το βρέφος

.
Η γιαγιά και ο παππούς βρίσκονταν επίσης στο σπίτι, αλλά κανένας τους δεν είδε τον πίθηκο να μπαίνει μέσα.


Ψάξαμε μανιωδώς σε όλο το σπίτι και βρήκαμε το πτώμα της καλυμμένο με αίμα έξω από το σπίτι", είπε στην εφημερίδα ο παππούς του βρέφους.


Σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του βρέφους, υπήρχαν σημάδια από δαγκωνιές στα αυτιά, το λαιμό και το κεφάλι του άτυχου κοριτσιού.

Επιθετικοί πίθηκοι συναντώνται συχνά σε αστικές περιοχές της Μαλαισίας και, σύμφωνα με τις εφημερίδες, στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό υπάρχουν πολλοί.

Η υπηρεσία άγριας ζωής του κρατιδίου ανακοίνωσε ότι τον πίθηκο μπορεί να είχε προσελκύσει ένας θηλυκός πίθηκος, τον οποίο η οικογένεια έχει οικόσιτο.


Οι αξιωματούχοι της υπηρεσίας πυροβόλησαν και σκότωσαν στη συνέχεια τον πίθηκο που θεώρησαν ότι ήταν ο ένοχος.