Κοροναϊός: Απίστευτες εικόνες σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Υόρκη - Αδειάζουν τα ράφια (pics+vids)

Σε πανικό οι πολίτες των ΗΠΑ λόγω του κοροναϊού.

Κοροναϊός: Απίστευτες εικόνες σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Υόρκη - Αδειάζουν τα ράφια (pics+vids)
Twitter
1'

Οι υγειονομικές Αρχές της πολιτείας της Ουάσινγκτον ανακοίνωσαν το βράδυ της Κυριακής (το πρωί της Δευτέρας ώρα Ελλάδας) το δεύτερο θάνατο εξαιτίας του κοροναϊού.

Η υπηρεσία δημόσιας υγείας της κομητείας Σιάτλ & Κινγκ διευκρίνισε ότι άνδρας πάνω από 70 ετών με υποκείμενες παθήσεις που νοσηλευόταν μετά τη μόλυνσή του από τον ιό που προκαλεί την ασθένεια COVID-19 υπέκυψε το Σάββατο.

Κατά την ίδια υπηρεσία, αλλά τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συνολικά στην κομητεία Κινγκ έχουν καταγραφεί 10 κρούσματα. Και τα νέα τέσσερα κρούσματα, ανάμεσά τους ο άνδρας που πέθανε το Σάββατο, ήταν ένοικοι οίκου ευγηρίας στο Κέρκλαντ, όπου είχαν καταγραφεί ήδη δύο κρούσματα.

Από το Σάββατο, πολίτες που είναι σε πανικό λόγω του κορωνοϊού, άρχισαν να κατακλύζουν τα σούπερ μάρκετ της Νέας Υόρκης -και άλλων πολιτειών- αδειάζοντας κυριολεκτικά τα ράφια.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Παρόμοιες εικόνες πανικού για τον κορωνοϊό καταγράφονται, πέραν της Νέας Υόρκης, στην Καλιφόρνια, τη Χαβάη, τη Μινεσότα.

Με πληροφορίες από: businessinsider, Maily Mail

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοροναϊός - Βόμβα από ΠΟΥ: Εξοπλιστείτε με συσκευές αναπνευστικής υποστήριξης

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή