Σάλος στο Instagram: Συνελήφθη πασίγνωστος influencer με 2,4 εκατ. followers

Έκανε μεγάλη ζωή και αποτελούσε πρότυπο για πολλούς νέους…

Σάλος στο Instagram: Συνελήφθη πασίγνωστος influencer με 2,4 εκατ. followers
1'

Τη βιτρίνα μίας καλοστημένης απάτης φαίνεται ότι αποτελούσε η χλιδάτη ζωή, που παρουσίαζε στο Instagram ο Νιγηριανός influencer Raymond Abbas.

Ο άνδρας με τους 2,4 εκατ. followers συνελήφθη – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail - με κατηγορίες για απάτη 350 εκατομμυρίων λιρών.

Μάλιστα το FBI έκανε έφοδο στο διαμέρισμα του 38χρονου στο Ντουμπάι όσο εκείνος κοιμόταν και βρήκε περισσότερα από 30 εκατομμύρια λίρες.

Δείτε την gallery:

Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι χρησιμοποιούσε το Instagram, στο οποίο είχε 2,4 εκατ. followers, προβάλλοντας μια χλιδάτη ζωή δισεκατομμυριούχου για να δελεάζει θύματα από όλο τον κόσμο.

«Οι ύποπτοι στοχοποιούσαν τα θύματα δημιουργώντας ψεύτικες ιστοσελίδες για γνώστες εταιρίες και τράπεζες με σκοπό την εξαπάτηση των θυμάτων» δηλώνει ο Jamal al-Jalaf, υπεύθυνος του εγκληματολογικού τμήματος της αστυνομίας του Ντουμπάι.

Ο γνωστός στους followers του και ως «hushpuppi» ήταν λάτρης και της Ελλάδας και στον λογαριασμό του ανέβαζε φωτογραφίες να ανοίγει σαμπάνιες στη Σαντορίνη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Αίγινα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική (pics+vid)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή