Φρίκη: Τους τεμάχισε η νύφη τους για να πάρει την αποζημίωση

Εξιχνιάστηκε ένα έγκλημα που είχε προκαλέσει σοκ ακόμα και στους αστυνομικούς.
2'

Σοκ προκάλεσε στις ιταλικές Αρχές η άγρια δολοφονία ενός ζευγαριού από την Αλβανία πριν λίγες ημέρες, καθώς βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε τέσσερις βαλίτσες, με την αστυνομία να φτάνει στα ίχνη του δολοφόνου, που ήταν η πρώην νύφη τους!

Ως κίνητρο του εγκλήματος θεωρείται για την ώρα το ποσό των 40.000 ευρώ που είχε λάβει το ζευγάρι ως αποζημίωση για παλαιότερο τροχαίο. Η πρώην νύφη του ζευγαριού, λίγο πριν συλληφθεί ανέφερε πως για το αποτρόπαιο έγκλημα «έχει πολλές ερωτήσεις, αλλά δεν έχει καμία απάντηση».

Η αστυνομία εκφράζει σοβαρές επιφυλάξεις για το αν είναι η μοναδική δολοφόνος καθώς τέτοιο διπλό έγκλημα δεν θα μπορούσε να κάνει μόνη της μια γυναίκα.

Η Ελόνα Καλέσι, νύφη του άτυχου ζευγαριού

Το χρονικό της φρίκης

Το ζευγάρι βρέθηκε τεμαχισμένο σε τέσσερις βαλίτσες στις 15 Δεκεμβρίου στην Εθνική Οδό Φλωρεντίας – Πίζας.

Όπως αποκαλύφθηκε, τα πτώματα τεμαχίστηκαν με αλυσοπρίονο για να χωρέσουν στις βαλίτσες. Την πρώην νύφη, έδειξαν ως ύποπτη οι δυο κόρες του ζευγαριού που ζουν στην Αλβανία, καθώς ανέφεραν πως η συμπατριώτισσά τους ήταν το τελευταίο πρόσωπο που συνάντησαν οι γονείς τους στην Ιταλία. Οι βαλίτσες βρέθηκαν κοντά στην περιοχή όπου ο μοναχογιός του ζευγαριού είχε εκτίσει ποινή στις φυλακές για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο πατέρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου την ώρα που κοιμόταν αφού δεν διαπιστώθηκαν ίχνη πάλης, σε αντίθεση με την μάνα που βασανίστηκε. Και τα δυο θύματα φορούσαν πιζάμες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σταμπουλίδης στο Newsbomb.gr: «Σφραγίζονται» Αθήνα και περιφέρειες- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στο Μαξίμου