Πρίγκιπας Φίλιππος: Το μήνυμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τον παππού του

«Ο παππούς μου ήταν ένας εξαιρετικός άνδρας και ανήκε σε μια φανταστική γενιά», σημείωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Πρίγκιπας Φίλιππος - Ουίλιαμ
AP
2'

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας δήλωσε σήμερα ότι θα του λείψει «ο παππούς» του πρίγκιπας Φίλιππος, και τόνισε ότι ο εκλιπών δούκας θα ήθελε η οικογένειά του να συνεχίσει αυτό που κάνει.

«Η εκατονταετία ζωής του παππού μου καθορίστηκε από την υπηρεσία του, στη χώρα του και την Κοινοπολιτεία, στη σύζυγό του και βασίλισσα και στην οικογένειά μας», επισημαίνει ο δούκας του Κέιμπριτζ.

«Θα μου λείψει ο παππούς μου, όμως γνωρίζω ότι θα ήθελε να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Ο παππούς μου ήταν ένας εξαιρετικός άνδρας και ανήκε σε μια φανταστική γενιά», σημείωσε ο Ουίλιαμ.

«Η Κάθριν κι εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι εκείνος θα ήθελε και θα στηρίξουμε τη βασίλισσα τα επόμενα χρόνια».

Στη Βρετανία ο πρίγκιπας Χάρι για την κηδεία

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος πρόσφατα παραχώρησε μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν μια συνέντευξη που βύθισε την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας στην βαθύτερη κρίση της εδώ και δεκαετίες, επέστρεψε χθες, Κυριακή, στη Βρετανία ενόψει της κηδείας του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου, το Σάββατο.

Ο Χάρι, εγγονός του Φιλίππου, έφτασε στο Λονδίνο την Κυριακή από το Λος Άντζελες με πτήση της British Airways, έγραψε η Sun. Το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε χθες ότι η σύζυγός του Μέγκαν, η οποία είναι έγκυος, δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου καθώς ο γιατρός της της συνέστησε να μην ταξιδέψει.

Ο Χάρι, έκτος στην σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, τέθηκε σε καραντίνα, σύμφωνα με τις οδηγίες για την επιδημία του νέου κορονοϊού, ώστε να μπορέσει να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Δύο οι ομάδες στην εκτέλεση - «Ο ένοπλος ήταν έτοιμος για μάχη»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή