Κίνα: Γυναίκα ισχυριζόταν πως είχε να κοιμηθεί 40 χρόνια - Η απίστευτη ανακάλυψη των γιατρών

Ένα ιατρικό περιστατικό που όμοιό του δεν υπάρχει στον πλανήτη, εντόπισαν γιατροί στην Κίνα.
2'

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν γιατροί στο Πεκίνο της Κίνας, όταν μια γυναίκα ισχυρίστηκε πως δεν είχε κοιμηθεί για 40 ολόκληρα χρόνια!

Η Li Zhanying ισχυριζόταν πως τελευταία φορά που έκλεισε τα μάτια της και κοιμήθηκε, ήταν όταν βρισκόταν στην ηλικία των 5 ετών. Σήμερα, στα 45 της, παραπονιόταν στο σύζυγό της πως δεν μπορεί να κοιμηθεί και πως πρέπει να βρει μια λύση σε αυτό το απίστευτο πρόβλημα.

Σύμφωνα με την τοπική Bastille Post, ο σύζυγός της, ο οποίος ανακάλυψε ένα βράδυ πως κάτι δεν πάει καλά με τη Li, της αγόρασε υπνωτικά χάπια, τα οποία δεν έκαναν την παραμικρή διαφορά.

Στη συνέχεια ο Liu Suoquin, αποφάσισε να πάρει δραστικότερα μέτρα, πηγαίνοντας τη Li σε κλινική ύπνου στο Πεκίνο και κάπου εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της απίστευτης ιστορίας...

Οι γιατροί τοποθέτησαν ένα ειδικό μηχάνημα στον καρπό της γυναίκας και μετά από καταγραφές 48 ωρών, δεν εντόπισαν απλά πως κοιμάται αλλά... παρακοιμάται, καθώς ο μετρητής έδειξε πως ο ύπνος της ξεπερνούσε τις 16 ώρες (!) σε αυτό το διάστημα, απλά ο εγκέφαλος δεν έστελνε εντολή στα μάτια να κλείσουν και στο κέντρο ομιλίας...

Το ιατρικό φαινόμενο είναι παρόμοιο με εκείνο της υπνοβασίας, όπου το σώμα βρίσκεται σε πλήρη ύπνο αλλά συνεχίζει να είναι λειτουργικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα - Άνεμοι έως 9 μποφόρ

Ακρίβεια: Ποιος θα βάλει φρένο; Από τρόφιμα, ρεύμα, καύσιμα μέχρι ηλεκτρικές συσκευές και αυτοκίνητα

Αυτοκτονία στη Ραφήνα: Ο ταλαντούχος ζωγράφος που έγινε μητροκτόνος και αυτόχειρας