Tραγωδία στο Τέξας: Ο Τράβις Σκοτ… διασκέδασε σε πάρτι μετά το μοιραίο φεστιβάλ Astroworld

Μετά την εμφάνισή του στο μοιραίο φεστιβάλ Astroworld 2021, ο Αμερικανός ράπερ Τράβις Σκοτ πήγε σε ένα προγραμματισμένο πάρτι , σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που προκαλούν νέα ερωτήματα για τη στάση του.

O ράπερ Τράβις Σκοτ
O ράπερ Τράβις Σκοτ
ΑP
4'

Ο Τράβις Σκοτ πήγε σε ένα προγραμματισμένο πάρτι και διασκέδασε, αμέσως μετά την εμφάνισή του στο μοιραίο φεστιβάλ Astroworld 2021, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες

Kαλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο ABC13, ότι το πάρτι στο Dave & Busters ήταν μέρος μιας εκδήλωσης που διοργανώθηκε απο κοινού με τον συνάδελφό του, τον Καναδό ράπερ Drake.

Όταν ο Τράβις Σκοτ έφτασε στον χώρο, φέρεται να αγνοούσε το γεγονός ότι υπήρχαν θύματα στο φεστιβάλ το οποίο διοργανώνει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν ο τραγουδιστής του “Sicko Mode” έμαθε τι είχε συμβεί, αποχώρησε από το πάρτι.

Η ακριβής ώρα της αποχώρησης του από το εστιατόριο Dave & Busters δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο, πηγές λένε ότι ήταν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (6 Νοεμβρίου).

Μια άλλη πηγή είπε στο TMZ: «Ο Τράβις δεν γνώριζε τη σοβαρότητα της κατάστασης όταν έφτασε στο πάρτι. Όσον αφορά στο χρόνο αναχώρησής του, έχει να κάνει με το γεγονός ότι κανείς, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, δεν είχε επιβεβαιώσει δημόσια τη σοβαρότητα των γεγονότων που είχαν λάβει χώρα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ούτε ο Drake γνώριζε μέχρι εκείνη τη στιγμή την τραγωδία. Ο ράπερ που προσκλήθηκε στη σκηνή από τον Σκοτ, εξέφρασε τη λύπη του για την τραγωδία στα social media. «Έχω περάσει τις τελευταίες ημέρες προσπαθώντας να χωρέσω στο μυαλό μου αυτή την καταστροφική τραγωδία», έγραψε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CWCr3ydlVVA

«Μισώ να καταφεύγω σε αυτήν την πλατφόρμα για να εκφράσω ένα συναίσθημα τόσο λεπτό όσο η θλίψη, αλλά να’μαι. Η καρδιά μου πονάει για τις οικογένειες και τους φίλους εκείνων που έχασαν τη ζωή τους και για όποιον υποφέρει».

Εν τω μεταξύ, ο Τράβις Σκοτ αντιμετωπίζει ήδη πολλαπλές μηνύσεις από συγγενείς των θυμάτων. Οκτώ άνθρωποι -ηλικίας 14 έως 27 ετών- έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Παρασκευής (5 Νοεμβρίου) και δεκάδες τραυματίστηκαν,καθώς ποδοπατήθηκαν μέσα σε συνθήκες απόλυτου χάους την πρώτη ημέρα του διήμερου φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον του Τέξας.

https://www.instagram.com/p/CV656antHfN

Τουλάχιστον 50.000 άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για την τρίτη ετήσια εκδήλωση στον χώρο του πρώην θεματικού πάρκου διασκέδασης Six Flags. Δείγματα πιθανών προβλημάτων εμφανίστηκαν νωρίτερα την ίδια μέρα, καθώς ένα ανεξέλεγκτο πλήθος άρχισε να πηδάει μπάρες ασφαλείας και φράχτες για να εισέλθει στο sold-out φεστιβάλ χωρίς εισιτήριο.

Ο Σκοτ διέκοψε το σόου του και παρατήρησε τα ασθενοφόρα γύρω στις 21:30 (τοπική ώρα). Στη συνέχεια συνέχισε να τραγουδάει και αργότερα πήγε να διασκεδάσει σε… πάρτι. Η ερμηνεία του διακόπηκε από τις σειρήνες των ασθενοφόρων και το σόου σταμάτησε καθώς οι θαυμαστές άρχισαν να ποδοπατούνται μέχρι θανάτου.

O ράπερ Drake

Κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού, ο Σκοτ σταμάτησε τη μουσική και, βλέποντας ένα ασθενοφόρο να καταφτάνει, είπε: "Τι είναι αυτό;" Στη συνέχεια συνέχισε έως ότου οι διοργανωτές σταμάτησαν τη συναυλία περίπου 30 λεπτά νωρίτερα από το προγραμματισμένο, περίπου στις 22:10 - 40 λεπτά αφότου οι αξιωματούχοι της πόλης είπαν ότι είχε ξεκινήσει η «εκδήλωση μαζικών ατυχημάτων».

Οι θεατές μιλούσαν για χάος, ήδη απο την ώρα που ο Τράβις Σκοτ ​​ξεκινούσε το σόου του. Καθώς εκατοντάδες άνθρωποι ανέβαιναν προς τη σκηνή, παιδιά ακόμη και 10 ετών συνθλίβονταν κάτω από τα πόδια τους, σε μία ανείπωτη τραγωδία. Επιζώντες περιέγραψαν ότι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, λιποθυμούσαν και κατάφεραν να μείνουν όρθιοι μόνο με τη βοήθεια των ανθρώπων γύρω τους.

Από τότε που συνέβη η τραγωδία, τόσο ο Σκοτ, όσο και ο Drake αποτίουν φόρο τιμής σε όσους έχασαν τη ζωή τους. Ο Τράβις Σκοτ προσφέρθηκε να πληρώσει τα έξοδα κηδείας για τα οκτώ θύματα, θα πληρώσει τις συνεδρίες για την ψυχολογική τους στήριξη, ενώ θα επιστρέψει τα χρήματα για όλα τα εισιτήρια του Astroworld 2021.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Η Ολλανδή δημοσιογράφος που προκάλεσε τον Μητσοτάκη είχε συλληφθεί για υπόθεση παράνομου μετανάστη

Χωρίς lockdown και με ορόσημο την 4η Δεκεμβρίου πορεύεται (οριστικά) το Μαξίμου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή