Ελεγκτής ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Χωρίς δημόσια μέσα μεταφοράς μένουν σήμερα οι Βρυξέλλες, καθώς η διεύθυνσή τους αποφάσισε αναστολή της κυκλοφορίας των λεωφορείων, των τραμ και των συρμών του μετρό στην βελγική πρωτεύουσα μετά το θάνατο ενός ελεγκτή «ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου».

Ελεγκτής ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου
1'

Η εκπρόσωπος της εταιρείας Φρασνουάζ Λεντίν δήλωσε πως «μετά την επίθεση σε έναν από τους συνεργάτες μας σήμερα το πρωί στο οδικό δίκτυο, η διεύθυνση της STIB αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του δικτύου του τραμ, των λεωφορείων και του μετρό».

Ο ελεγκτής «ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση», διευκρίνισε. Ο 56χρονος άνδρας ήταν κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρός και ξεψύχησε λίγο αργότερα.

Ο άτυχος ελεγκτής είχε κληθεί στον τόπο ενός ατυχήματος ανάμεσα σε ένα λεωφορείο και ένα ιδιωτικό όχημα λίγο πριν από τις 07:00 τοπική ώρα σε μία από τις περιοχές της βελγικής πρωτεύουσας.

«Εξ όσων γνωρίζουμε και βάσει των στοιχείων που συλλέχθηκαν επιτόπου, ένα μόνο άτομο τον ξυλοκόπησε», διευκρίνισε ο εισαγγελέας των Βρυξελλών Μπρινό Μπιλτέ. Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή