Τζόκοβιτς: Συναντήθηκε με το Σέρβο πρόεδρο -«Υπομονή, σε 10 μέρες θα σας πω τι έγινε στην Αυστραλία»

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς υποδέχθηκε σήμερα στο προεδρικό μέγαρο τον Νοβακ Τζόκοβιτς. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο λαό της Σερβίας και είπε οτι σύντομα θα μιλήσει δημόσια για την περιπέτειά του στην Αυστραλία.
O Τζόκοβιτς με τον Σέρβο πρόεδρο
O Τζόκοβιτς με τον Σέρβο πρόεδρο
ΑΡ
2'

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την πολυήμερη περιπέτεια που είχε στην Αυστραλία στις αρχές Ιανουαρίου και τον αποκλεισμό του από το Australian Open, έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Έχω υποδεχθεί όλους τους μεγάλους πολιτικούς ηγέτες, με τον Πούτιν συναντήθηκα πολλές φορές, αλλά σαν αυτή τη σημερινή συνάντηση δεν είχα ποτέ. Ήρθε κάποιος πολύ μεγαλύτερος από εμάς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που είστε εδώ σήμερα. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα όσα έχετε κάνει για τη χώρα μας», δήλωσε ο Βούτσιτς υποδεχόμενος τον Τζόκοβιτς.

Ο διεθνής άσος απο την πλευρά του ευχαρίστησε τον Βούτσιτς για την υποστήριξή του σε όλο το αυστραλιανό φιάσκο. «Ως πρόεδρος του κράτους, δεν είχατε καμία υποχρέωση να μου παρέχετε υποστήριξη, αλλά θέλω να γνωρίζετε ότι προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη που με υποστηρίξατε. Η ευγνωμοσύνη μου προς τον σερβικό λαό δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Μετά από αυτό που συνέβη στην Αυστραλία, ξέρω ότι η σύνδεση θα διαρκέσει για πάντα» είπε.

Και πρόσθεσε: «Παρακαλώ να κάνετε υπομονή, σε 7-10 ημέρες, θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για όλα όσα συνέβησαν εκεί». Οι οπαδοί του σε όλο τον κόσμο ανυπομονούν να ακούσουν απο τον ίδιο τον Τζόκοβιτς τι ακριβώς συνέβη στην Αυστραλία, κατά πάσα πιθανότητα στο τουρνουά που αρχίζει στο Ντουμπάι στις 21 Φεβρουαρίου.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε λόγω του αποκλεισμού του απο το Australian Open, ο Σέρβος θα επιστρέψει στα κορτ και θα δώσει το «παρών» στο τουρνουά ATP 500 Dubai.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή