Το Netflix ακυρώνει τη σειρά κινουμένων σχεδίων της Mέγκαν Μαρκλ

Το Netflix ακύρωσε την παραγωγή της σειράς κινουμένων σχεδίων με τίτλο Pearl  που δημιούργησε η Mέγκαν Μαρκλ σε μια προσπάθεια μείωσης του κόστους.

H Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
H Mέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
A.P
2'

Η εκπομπή, η οποία ανακοινώθηκε πέρυσι, είναι ένα από τα πολλά έργα που εγκατέλειψε ο γίγαντας του streaming. Τον περασμένο μήνα, το Netflix αποκάλυψε μια απότομη πτώση των συνδρομητών και προειδοποίησε ότι εκατομμύρια άλλοι πρόκειται να εγκαταλείψουν την υπηρεσία.

Η εξέλιξη αυτή «εξαφάνισε» πάνω από 50 δισεκατομμύρια δολάρια από την αξία της εταιρείας καθώς οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να ξαναμπεί σε τροχιά. Η Archewell Productions, η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, ανακοίνωσε πέρυσι ότι η Mέγκαν θα είναι εκτελεστική παραγωγός του Pearl.

Η σειρά επικεντρώνεται στις περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού, το οποίο εμπνέεται από γυναίκες με επιρροή από την ιστορία. Το Netflix, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σε μια σειρά από έργα με την Archewell Productions, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Heart of Invictus.

Η σειρά εστιάζει σε αθλητές που διαγωνίζονται στους Αγώνες Invictus για τραυματισμένους βετεράνους, μια εκδήλωση που ιδρύθηκε από τον Πρίγκιπα Χάρι, στη Χάγη το 2022. Η Archewell Productions δεν απάντησε σε αίτημα του BBC για σχολιασμό.

Το Netflix είπε επίσης ότι αποφάσισε να μην προχωρήσει με δύο παιδικές σειρές κινουμένων σχεδίων Dino Daycare και Boons and Curses. Τον Απρίλιο, ο κολοσσός είπε ότι ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών του μειώθηκε κατά 200.000 τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους, απέχοντας πολύ από τον στόχο του.

Προειδοποίησε επίσης ότι περίπου δύο εκατομμύρια περισσότεροι χρήστες είναι πιθανό να εγκαταλείψουν την υπηρεσία έως τον Ιούλιο. Ορισμένοι αναλυτές προειδοποίησαν ότι, μετά από μια περίοδο πολύ ισχυρής επέκτασης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η εταιρεία είχε «ξεμείνει» από εύκολους τρόπους ανάπτυξης της επιχείρησης.

Οι καταναλωτές μειώνουν τις υπηρεσίες ροής για να εξοικονομήσουν χρήματα, ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι υπάρχει πολύ περιεχόμενο για να επιλέξουν μέσα σε μία λαίλαπα ανταγωνισμού από ανταγωνιστές όπως η Disney και η Amazon.

Διαβάστε επίσης:

Τραμπ: «Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ θα έχει κακό τέλος»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή