Βραζιλία: Πρωταθλητής του ζίου ζίτσου δολοφονήθηκε απο αστυνομικό μέσα σε κλαμπ

Ο Λεάντρο Λο, ένας από τους μεγαλύτερους Βραζιλιάνους πρωταθλητές του ζίου ζίτσου πυροβολήθηκε στο κεφάλι σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Σάο Πάολο. Η δολοφονία του απο έναν αστυνομικό που καταζητείται σοκάρει τη χώρα

O Βραζιλιάνος πρωταθλητής Λεάντρο Λο
O Βραζιλιάνος πρωταθλητής Λεάντρο Λο
Instagram
2'

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος «μετρ του ζίου ζίτσου» Λεάντρο Λο δέχθηκε πυρά στο κεφάλι σε κλαμπ του Σάο Πάολο. Ο 33χρονος Λο βρισκόταν σε ένα κλαμπ στη γειτονιά Saude όταν φέρεται να πυροβολήθηκε από έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έχει τραπεί σε φυγή, είπε η αστυνομία.

Ο Λο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε εγκεφαλικά νεκρός λίγες ώρες αργότερα. Ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητές ζίου ζίτσου όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οκτώ φορές.

https://www.instagram.com/p/B_s-TUSHS4I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με μια αναφορά της αστυνομίας που μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Λο, που το πλήρες όνομα είναι Λεάντρο Λο Περέιρα ντο Νασιμέντο προσεγγίστηκε από έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας ενώ ήταν έξω με φίλους στο κλαμπ Sirio - ένα αθλητικό και κοινωνικό κλαμπ στο νότο της πρωτεύουσας.

Μάρτυρες είπαν ότι ο αστυνομικός άρχισε να κάνει απειλητικές χειρονομίες με ένα γυάλινο μπουκάλι στο τραπέζι. Τότε ο Λο τον ακινητοποίησε και του είπε να φύγει. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός φέρεται να έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε τον αθλητή στο μέτωπο, σύμφωνα με την αστυνομία.

https://www.instagram.com/p/Byqf8vdn0oP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Λο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε εγκεφαλικά νεκρός, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειάς του. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον ύποπτο.

Ο Λο κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οκτώ φορές σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες βάρους, διατηρώντας το ρεκόρ όλων των εποχών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή