Μια Ελληνίδα στο Μπάκιγχαμ αποκαλύπτει τα μυστικά του παλατιού

Μια Ελληνίδα που δουλεύει στο Μπάκιγχαμ αποκάλυψε τα μυστικά του παλατιού - Η επικοινωνιολόγος και γλωσσολόγος, Ανδριανή Μανέττα, μίλησε για την εμπειρία της.

Μια Ελληνίδα στο Μπάκιγχαμ αποκαλύπτει τα μυστικά του παλατίου
H Βασίλισσα Ελισάβετ.
AP
1'

Η Ανδριάνα Μανέττα, η Ελληνίδα που δουλεύει στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ως κειμενογράφος, αποκάλυψε τα «μυστικά» του παλατιού, ενώ ανέφερε ότι είχε συναντήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ και ότι τέλος του μήνα θα βρεθεί με την πριγκίπισσα Άννα.

«Ξεκίνησε το συμβόλαιο μου πριν από ένα χρόνο. Ήταν ένα πάντρεμα καταστάσεων και αναγκών μαζί με τύχη. Πέρασα έξι μήνες συνεντεύξεις από όποιον υπήρχε. Η θέση μου ήταν ιδιαίτερη γιατί θα ξεκινούσα ως πρώτο πρότζεκτ το τελευταίο αφιέρωμα στη ζωή της βασίλισσας, αυτό είχε ένα μεγάλο κομμάτι έρευνας και μετακίνησης μου μεσα στα ανάκτορα», είπε η επικοινωνιολόγος και γλωσσολόγος Ανδριανή Μανέττα στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Η ίδια μιλώντας για την Βασίλισσα Ελισάβετ είπε: «Ήταν μια ηγέτιδα που δεν νομίζω ότι πέρασε όμοια της. Επικοινωνιακά είχε ένα ταλέντο να κάνει τον άγνωστο οικείο. Στη συνάντηση μας της μίλησα πρώτη και μου λέει “πάλι καλά που σε είδα να μου μιλάς γιατί δεν θα σε άκουγα”. Είχε μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και ήταν απλή. Με τον Κάρολο θα συναντηθούμε σύντομα».

Σχετικές ειδήσεις

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μυστικό «ραντεβού» της με τον Τομ Κρουζ

Έτσι θα τιμήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ η Kate Middleton

Ξεπουλάει τα πάντα ο Κάρολος -Στο σφυρί και το αυτοκίνητο της Ελισάβετ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια

08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια