Mπρους Γουίλις: «Κύμα» αγάπης από το Χόλιγουντ στον ηθοποιό που διαγνώστηκε με άνοια

Η είδηση οτι ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FTD) οδήγησε σε μια έκρηξη αγάπης από συναδέλφους του και εκπροσώπους της σόουμπιζ, από την Πάρις Χίλτον, μέχρι την Queen Latifah 
Ο Μπρους Γουίλις και η σύζυγος του
Α.Ρ
2'

Διασημότητες κοινοποίησαν μηνύματα υποστήριξης στον Μπρους Γουίλις, καθώς η οικογένειά του αποκάλυψε ότι ο 67χρονος σταρ του Χόλιγουντ διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια (FTD). Η διάγνωση κοινοποιήθηκε από τη σύζυγο του, Έμα Χέμινγκ, την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ και τις πέντε κόρες του, Ράμερ, Σκάουτ, Ταλούλα, Μέιμπελ και Έβελιν στο Instagram

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις και η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ μοιράστηκαν το ίδιο κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μηνύματα συμπαράστασης στα σχόλια ήταν πολλά. Η πρώην πρώτη κυρία της Καλιφόρνια, Μαρία Σράιβερ, έστειλε την αγάπη της στην οικογένεια του ηθοποιού και τόνισε τη σημασία που έχει να βγει η ασθένεια στο φως.

Η Σέλμα Μπλερ, που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, έστειλε επίσης την «αγάπη» της, όπως και η Ναόμι Κάμπελ και η Μισέλ Φάιφερ. Η Έλενα Κρίστενσεν εξήρε το θάρρος αυτής της «τόσο δεμένης» οικογένειας, ενώ και η ηθοποιός Μέλανι Γκρίφιθ έστειλε πολλά emoji μαύρης καρδιάς.

Η Ράμερ Γουίλις η μεγαλύτερη κόρη του σταρ, μοιράστηκε επίσης την ανακοίνωση στο Instagram. Έλαβε ισχυρή υποστήριξη από τον Wilmer Valderrama από το That'70's ​​Show και τον Άαρον Πολ από το Breaking Bad.

Ο Μπρους Γουίλις ήταν παντρεμένος με την Ντέμι Μουρ από το 1987 έως το 2000. Έχουν τρεις κόρες, τις Ράμερ 34 ετών, Σκάοουτ 31, και Tαλούλα 29 ετών. Ο σταρ της ταινίας «Αρμαγεδδών» παντρεύτηκε την Έμμα Χέμινγκ το 2009 και απέκτησαν δύο κόρες: τη Μέιμπελ, 10, και την Έβελιν, οκτώ ετών.